Skip to content
menu
Afeer Winschoten
  • Garst 6
  • 9673 AE Winschoten
  • (0597) 453 666

Afeer en Corona

Afeer volgt de richtlijnen van het kabinet, het RIVM en de GGD. Dit betekent dat wij met ingang van 25 februari 2022 onze maatregelen vergaand versoepelen. Mondkapjes zijn niet meer verplicht, net zo min als 1,5 meter afstand houden. Uiteraard mag dit nog wel. Medewerkers van Afeer die met een Connexxion-busje van en naar het werk gaan, moeten in het busje nog wel een mondkapje dragen. Deze vorm van vervoer valt namelijk onder de regels van het openbaar vervoer. Een mondkapje blijft hier verplicht.

Vragen?

Bij vragen kun je contact opnemen met je vaste contactpersoon bij Afeer. Hij of zij (of een vervanger) is telefonisch bereikbaar om je vragen te beantwoorden, of je nu werkzoekende, werkgever, klant, leverancier en/of samenwerkingspartner van Afeer bent. Mocht dat toch niet lukken, probeer het dan via ons algemene nummer (0597) 453 666. Op dit nummer zijn wij te bereiken van maandag t/m donderdag van 7.30 tot 16.30 uur en op vrijdag van 7.30 tot 15.00 uur.

Informatie voor ondernemers

Tenslotte nog een aantal handige linkjes voor financiële hulp aan ondernemers vanuit onze gemeenten, het UWV en Werk in Zicht:

https://www.gemeente-oldambt.nl/hulp-voor-ondernemers
https://www.pekela.nl/Bedrijven/Financiele_ondersteuning
https://www.westerwolde.nl/regelingen-en-informatie-voor-ondernemers
https://www.uwv.nl/werkgevers/overige-onderwerpen/now/index.aspx
https://www.werkinzicht.nl/project/coronacrisisinformatie/

Werk je bij Afeer en heb je vragen?

Neem dan contact op met je leidinggevende. Je leidinggevende blijft je 1e aanspreekpunt binnen Afeer.

    Hoe kunnen we helpen?

    Hoe kunnen we helpen?

    Klik om gemarkeerde tekst te luisteren