Skip to content
menu
Afeer
 • (0597) 453 666

Uitzenden en detacheren

Er zijn mensen die werk zoeken en er is werk dat mensen zoekt. Afeer zorgt dat ze elkaar vinden. Wij streven daarbij naar het opbouwen van duurzame arbeidsrelaties. Elke werkgever kan wel eens hulp gebruiken. Denk aan mensen met een bijzonder talent of gewoon wat extra mankracht in drukke periodes. Tegelijkertijd heeft elk bedrijf belang bij een sociaal gezicht naar de buitenwereld, bijvoorbeeld door Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen (MVO). Afeer helpt ondernemers hiermee, door een koppeling te maken tussen de vraag uit het bedrijfsleven en het aanbod van werkzoekenden, die binnen de Participatiewet vallen. Omdat werk van waarde is, zowel voor de werkgever als de werknemer.

Appie en Inge bij de trap in De Boschpoort

Hoe werkt Afeer Mobiliteit?

medewerker met grijze afvalcontainer

Uitzenden en detacheren

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerkoplossingen op het gebied van uitzenden en detacheren. Via Afeer Mobiliteit kunt u een medewerker vanuit de Participatiewet in uw team opnemen zonder hem of haar meteen zelf in dienst te nemen. Zo hebben u en de medewerker wat langer de tijd om te onderzoeken of jullie bij elkaar passen.

Johan Brongers buiten voor de ingang van De Boschpoort

Werkgevers van waarde

Afeer kan werkgevers en bedrijven op verschillende terreinen faciliteren. Onder andere door het maken van een koppeling tussen onze werkzoekenden en uw organisatie. We onderzoeken de behoefte, en zoeken hier een passend talent bij. Werkgevers die maatschappelijke winst maken hebben blijere klanten en medewerkers. Zulke werkgevers zijn werkgevers van waarde.

medewerkster Afdeling Schoonmaken bij schoonmaakkar met op de achtergrond kringloopwinkel van het Werklab Pekela

Social Return On Investment

Afeer snapt dat organisaties maatschappelijk verantwoord willen ondernemen en hiervoor een passende invulling zoeken. Wij helpen u bij het (zichtbaar) maken van uw Social Return On Investment, ondermeer door werkzoekenden die onder de Participatiewet vallen bij u te laten werken.

Coen Luttjeboer

Nauwe samenwerking

Wij werken nauw samen met verschillende instanties zoals EZ, SWZ, het UWV en verschillende kennisinstellingen. Hierdoor bundelen wij onze krachten en kennis waardoor we bedrijven kunnen zo goed mogelijk verder kunnen helpen met maatschappelijk ondernemen.

Meer over Afeer Mobiliteit

medewerkster Afdeling Schoonmaken is aan het ramen lapen

Flyer Afeer Mobiliteit

Benieuwd wat Afeer Mobiliteit voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via het algemene nummer (0597) 453 666 of download de flyer.

Download flyer

Voordelen voor werkgevers

Jurrie Modderman

Hulp en personele invulling bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

medewerker is post aan het sorteren en is in gesprek met leidinggevende MSG

Vraaggestuurde aanlevering van passend personeel (maatwerk)

drie medewerkers MSG Post aan het werk

Concrete invulling van uw Social Return On Investment (SROI)

Samen voor werkgeluk

Veelgestelde vragen

 • Ik ben op zoek naar personeel. Wat kan Afeer voor mij betekenen?

  Bent u op zoek naar personeel? Gaat u dan eens in gesprek met een werkgeversadviseur van Afeer. Hij of zij is actief in verschillende branches en weet welke werkzoekende bij uw bedrijf past.

  Als u op dit moment (nog) niet iemand in dienst kunt of wilt nemen, kan Afeer Mobiliteit een oplossing bieden. Afeer Mobiliteit levert diensten op het gebied van uitzenden en detacheren, neemt de medewerker in dienst en detacheert de medewerker naar uw bedrijf. Gedurende deze periode krijg de medewerker via Afeer Mobiliteit een arbeidsovereenkomst met salaris conform de ABU-cao.

  Neem contact op het een werkgeversadviseur van Afeer om te bekijken wat Afeer concreet voor u kan betekenen.

 • Hoe kom ik in contact met Afeer?

  Wij zijn telefonisch bereikbaar via ons algemene nummer (0597) 453 666:
  Op ma t/m do: van 7.30 tot 16.30 uur;
  Op vr: van 7.30 tot 15.00 uur.

Uitzenden en detacheren via Afeer?

Neem contact met ons op om te kijken hoe u maatschappelijke winst kunt maken.

contact
Hoe kunnen we helpen?

Hoe kunnen we helpen?

Klik om gemarkeerde tekst te luisteren