Skip to content
menu
Afeer
 • (0597) 453 666

Werk uitbesteden

Ondernemers maken producten en diensten die we nodig hebben om ons leven efficiënter, gemakkelijker en prettiger maken. Dat doen ze niet alleen, maar samen met de mensen om hen heen: werknemers, klanten en leveranciers. Iedere onderneming is een maatschappelijke onderneming. Afeer helpt bedrijven bij het maken van producten. Of door ze samen te stellen of in te pakken. Zo voegt Afeer waarde toe aan het werk van ondernemers. Afeer heeft experts in huis op het gebied van Social Return On Investment (SROI) en maatschappelijk ondernemen.

overzichtsfoto van een van de Afdelingen Voedsel

Afeer heeft een aantal inpakafdelingen, waar wij uw food- en non-foodproducten kunnen in- en ompakken. Wij zijn FSSC-gecertificeerd en werken dus aantoonbaar hygiënisch en voedselveilig. We hebben goed uitgeruste fabrieksruimtes en we hebben veel ervaring met grote volumes inpakwerk en de logistiek die daarbij komt kijken.

werkplek met naaimachine

Bedrijven opgelet! Voor hoogwaardig stoffeer- en naaiwerk bent u bij Afeer aan het goede adres. We verrichten naaiwerk voor hulpmiddelen in de zorg, naaien en stofferen o.a. tuinsets, caravanbekleding, bureaustoelen en kantoormeubilair. Vanaf het bestellen van de stof, tot het tekenen van de modellen en het uiteindelijke eindresultaat: het hele proces is bij ons in vakkundige handen.

groot formaat-printer van Afeer Druk & Print

Van geboortekaartjes tot reclamedrukwerk en van brochures tot visitekaartjes en huisstijldrukwerk, Afeer Druk & Print verzorgt het voor zowel bedrijven als particulieren. Of u nu komt met een kant-en-klaar plan of met niet meer dan een vaag idee … wij denken met u mee en leveren professioneel drukwerk van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Ina bezig met ramen lappen

Afeer levert hoogstaande schoonmaakdiensten aan een groot aantal non-profit organisaties in de regio. Denk daarbij aan scholen, zorginstellingen en gemeentehuizen. Wij zijn er trots op dat we het afgelopen jaren bij kwaliteitscontroles de hoogste scores haalden. Onze schoonmakers werken zowel in de vroege ochtend, overdag als in de namiddag.

Medewerker Afdeling Groen op maaimachine

Voor groenonderhoud en hoveniersdiensten kunt u ook bij Afeer terecht. Wij leveren onze diensten aan zowel bedrijven als non-profit organisaties en we werken met hoogstaand materieel en gekwalificeerde hoveniers. Afeer verzorgt tuin-, bos- en parkonderhoud, maar kan ook ontwerpen en aanleggen.

stellingkast met potten verf

De schilders van Afeer werken voor zakelijke klanten en non-profit organisaties. Voor al uw kwalitatief hoogstaand (renovatie)schilderwerk, behangwerk en het plaatsen van glas kunt u bij ons terecht. Ons schildersbedrijf is VCA*-gecertificeerd. U kunt er dus zeker van zijn dat wij de regels voor veiligheid, gezondheid en milieu strikt naleven.

balie van Afeer Druk & Print

Uw werk aan ons uitbesteden?

overzichtsfoto van een van de Afdelingen Voedsel

Op onze locaties kunnen wij diverse opdrachten en werkzaamheden voor u uitvoeren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

contact
stellingkast met potten verf

Wij komen graag bij u op locatie voor groenonderhoud, schilder- en/of schoonmaakwerk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Opdrachtgevers van waarde

Certificeringen

Logo PSO 30+

PSO

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is de landelijke norm voor sociaal ondernemen. Afeer is PSO-gecertificeerd op het niveau van PSO-Trede 3 en PSO 30+.

logo FSSC 22000

Voedselveilig

Onze voedselveilige inpakafdeling is FSSC 22000-gecertificeerd voor het aantoonbaar hygiënisch en veilig inpakken van voedsel.

Logo VCA

Schilderen

De schildersafdeling van Afeer is VCA*-gecertificeerd. Wij volgen strikt de regels voor veiligheid, gezondheid en milieu.

Veelgestelde vragen

 • Ik wil werk uitbesteden. Kan ik bij Afeer terecht?

  Wilt u werk uitbesteden? Ook dat is mogelijk via Afeer. Wij kunnen diverse werkzaamheden voor u verzorgen, variërend van inpakken, stofferen en drukwerk tot schoonmaakwerkzaamheden, groenonderhoud en schilderwerk. Uiteraard hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan: wij zijn o.a. FSSC 22000- en VCA-gecertificeerd. Verder hebben wij expertise in huis op het gebied van SROI en MVO.

  Neem contact op met de accountmanager van Afeer om te bekijken wat Afeer concreet voor u kan betekenen.

 • Hoe kom ik in contact met Afeer?

  Wij zijn telefonisch bereikbaar via ons algemene nummer (0597) 453 666:
  Op ma t/m do: van 7.30 tot 16.30 uur;
  Op vr: van 7.30 tot 15.00 uur.

Opdrachtgever van waarde worden?

Neem contact met ons op om te kijken hoe u maatschappelijke winst kunt maken.

contact
Hoe kunnen we helpen?

Hoe kunnen we helpen?

Klik om gemarkeerde tekst te luisteren