Skip to content
menu
Afeer
  • (0597) 453 666

Opleidingen

Afeer wil graag werkzoekenden de gelegenheid bieden om een vak te leren en daarna door te stromen naar een betaalde baan. Daarom kun je bij ons diverse (praktijk)opleidingen volgen.

dweilmachine

Schoonmaakopleiding

Afeer maakt schoon op 90 locaties. Onze schoonmaakopleiding leert je het vak te leren om daarna door te stromen naar een betaalde baan. De opleiding bestaat uit een basisprogramma van drie maanden, waarbij je een dagdeel per twee weken theorie krijgt en de overige dagen in de praktijk werkt.

lege trainingsruimte KCC

KCC-opleiding

KCC staat voor Klanten Contact Centrum. Dit is de plek waar de telefoontjes van klanten binnenkomen, met de meest uiteenlopende vragen over de producten en diensten van een bedrijf of organisatie. Afeer biedt een opleiding aan, waarin je in acht weken tijd wordt opgeleid tot KCC-medewerker.

gehandschoende handen knippen plantjes af met snoeischaar

Groenopleiding

Werken in het groen is meer dan schoffelen alleen. Tijdens deze opleiding ga je met een klein team op pad om verschillende groenwerkzaamheden te verrichten in het buitengebied. Onze ervaren praktijkopleiders leren je alle voorkomende werkzaamheden, passend bij de omgeving en de seizoenen.

medewerker van de Afdeling Groen is aan het snoeien

BBL-opleidingen

Afeer biedt, in samenwerking met ROC’s, diverse BBL-opleidingen aan. Bij een BBL-opleiding ga je een dag per week naar school en werk je daarnaast minimaal twintig uur op een werkplek. Omdat Afeer een erkend werkleerbedrijf is voor heel veel opleidingen, kun je bij Afeer ook je werkervaring opdoen.

groep leerlingen met diploma bij Virol

Entree-opleiding Assistent installatie- en constructietechniek (Virol E-waste Academy)

Virol (her)gebruikt afval als grondstof voor nieuwe producten. De Virol E-waste Academy is de bedrijfsschool van Virol. Door middel van het demonteren van afgedankte elektrische en elektronische apparaten (E-waste) word je breed opgeleid richting een betaalde baan in de productie, techniek of logistiek.

Meer weten over onze opleidingen?

We vertellen je graag meer in onze brochure

Download brochure
Hoe kunnen we helpen?

Hoe kunnen we helpen?

Klik om gemarkeerde tekst te luisteren