Skip to content
menu
Afeer
  • (0597) 453 666

Trainingen

Afeer biedt trainingen aan om je sterker te maken op de arbeidsmarkt. In de trainingen staan drie vragen centraal: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Na twee weken training kun je antwoord geven op die vragen en ben je klaar voor de juiste stappen richting de arbeidsmarkt.

groepje leerlingen in klas met trainer

WerkLabtraining Sterk naar Werk

In deze training ga je aan de slag met het ontdekken van je vaardigheden en kwaliteiten. Wij geloven dat je van daaruit het beste op zoek kunt gaan naar het werk dat het beste bij je past. Je gaat op zoek naar je motivatie en je leert hoe je op een positieve manier sterk aan het werk kunt.

leerlingen achter computer

WerkLabtraining Sollicitatie

Deze training is voor werkzoekenden die al goed weten waar hun kwaliteiten liggen en wat ze te bieden hebben op de arbeidsmarkt. Dit kan een goed vervolg zijn op de training Sterk naar Werk, maar is ook zeer geschikt voor werkzoekenden die onlangs nog betaald werk hebben gehad.

man ontvangt felicitaties

WerkLabtraining De Arbeidsmarkt & ik

Deze training is zeer geschikt voor als je al wat langere tijd geen betaald werk meer hebt gehad, maar misschien wel actief bent als vrijwilliger. De training kan je helpen te bekijken of je al een stapje verder kunt richting een betaalde baan.

medewerker Virol

WerkLabtraining Starten op de Arbeidsmarkt voor statushouders

Werkzoekenden die niet afkomstig zijn uit Nederland en hier niet tot nauwelijks werkervaring hebben, kunnen deelnemen aan deze training. Het vergroten van kennis over cultuuraspecten op de Nederlandse arbeidsmarkt staat tijdens deze training centraal.

jongeman zit achter laptop en schrijft iets op

WerkLabtraining Werknemersvaardigheden voor pro/vso

Deze training is bedoeld voor jongeren tot 27 jaar, die pro/vso-onderwijs volgen of hebben gevolgd. Afeer kan deze jongeren helpen met het vinden van een (afspraak)baan of beschut werk. Deze training is zeer geschikt om je daarop voor te bereiden.

Meer weten over onze trainingen?

We vertellen je graag meer in onze brochure

Download brochure
Hoe kunnen we helpen?

Hoe kunnen we helpen?

Klik om gemarkeerde tekst te luisteren