Skip to content
menu
Afeer
  • (0597) 453 666

Grote mailingen via Afeer Druk & Print

Pauline Brode is communicatieadviseur bij RWLP. Althans, nog één dag en dan trekt ze de deur definitief achter zich dicht. Op haar bureau staan de gebakjes klaar voor collega’s die afscheid komen nemen. Maar voor het zover is wil ze nog wel even vertellen hoe tevreden ze is over de samenwerking met Afeer Druk & Print.

Kans voor Schans

“Misschien moet ik eerst even uitleggen wat RWLP eigenlijk is”, begint ze. “De afkorting staat voor Regionaal Woon- en Leefbaarheidsplan Oost-Groningen. Dat zegt misschien niet iedereen wat, maar je moet het zo zien: wij zijn het programmabureau van de Regio Deal Oost-Groningen. Vanuit de pot geld van de Regio Deal hebben wij verschillende projecten opgezet die met wonen, werk & inkomen, leren en gezondheid te maken hebben. Een mooi en recent voorbeeld is het project Kans voor Schans. Met de bewoners van Nieuweschans zijn we in gesprek over kansen en mogelijkheden om de leefbaarheid in het dorp te verbeteren. Afeer Druk & Print heeft hier ontzettend veel communicatiemiddelen voor gemaakt. En dat doen ze goed.”

Pauline Brode en Brian Hesseling voor het gebouw in Scheemda, waar RWLP gevestigd is. Een kat loopt naar hen toe.

Alles regelen op één adres

Wat doet de druk- en printafdeling van Afeer nog meer voor RWLP? “Tja, wat doen ze niet?”, antwoordt Pauline. “Ze maken flyers, verzorgen mailingen en regelen ook meteen de bezorging via MSG Businesspost. Laatst hebben ze een mailing van duizenden brieven voor ons verzorgd. Dat ging om zogenoemde warmtescans. Huiseigenaren kunnen aan de hand van een warmtebeeld zien waar warmte uit de woning lekt, ze krijgen een brief met uitleg en worden uitgenodigd voor een informatieavond. Er is bovendien een isolatieactie aan gekoppeld, zodat de woningen duurzamer worden en de bewoners kunnen besparen op hun energiekosten. Over die actie heb ik heel veel contact gehad met André Streunding, de leidinggevende van Druk & Print. Er kwam heel veel bij kijken en het was ideaal voor ons dat we dat allemaal op één adres konden regelen!”

Komende man en gaande vrouw

Dat klinkt allemaal geweldig, maar hoe gaat het verder met deze mooie samenwerking nu Pauline binnenkort aan een nieuwe uitdaging begint? “Maak je daar maar geen zorgen over”, lacht Brian Hesseling, haar opvolger, die inmiddels is aangehaakt. “Ik loop hier nu anderhalve maand rond en vind het fantastisch om iets te kunnen betekenen voor de bewoners van Oost-Groningen. En als je dan iets organiseert, vind ik het belangrijk dat alles er echt goed en professioneel uitziet. Die garantie heb ik bij Druk & Print!”

Gerelateerde verhalen

Hoe kunnen we helpen?

Hoe kunnen we helpen?

Klik om gemarkeerde tekst te luisteren