Skip to content
menu
Afeer
  • (0597) 453 666

“Het is belangrijk om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een plek in de samenleving te geven”

Johan Brongers bij de trap van De Boschpoort

Johan Brongers, voorzitter raad van bestuur bij Tintengroep: “Tijdens de recente aanbestedingsronde voor een meerjarig mantelcontract voor schoonmaak-, receptie- en aanvullende dienstverlening kwam Afeer als beste partij uit de bus. Dat doet me deugd,  omdat ik het belangrijk vind dat je mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een plek in de samenleving geeft.”

Kwaliteit met een sociale doelstelling

“Ik heb in 1983 voor de welzijnssector gekozen, omdat ik samen mijn collega’s en de medewerkers in het veld zo het verschil kan maken in het leven van mensen. Het is fijn om die rol in de samenleving te mogen vervullen. Ik ken Afeer al heel lang, de voorgangers ervan ook. Bij Afeer werken ze ook met een sociale doelstelling en je ziet dat ze zeer gemotiveerd zijn om de mensen die bij ons aan het werk zijn te begeleiden en ervoor te zorgen dat de opdrachten die we hebben afgesproken, worden uitgevoerd. Dat doen ze goed en we zijn meer dan gemiddeld tevreden. Als er vraagstukken zijn, wordt er snel geschakeld en wordt het opgelost. Daaruit blijkt de kwaliteit van de samenwerking.”

“In vergelijking tot onze andere aanbieders is Afeer marktconform en ze doen niet onder voor bedrijven met een commercieel grondvlak. Het is een goede partij, waar we graag mee samenwerken. Zo zitten er in De Boschpoort twee medewerkers van Afeer achter de receptie en hebben we net een groot contract gesloten voor schoonmaak en groenonderhoud. Als ze bij Afeer meer dienstverlening bieden die wij nodig hebben, breiden we op termijn onze samenwerking misschien wel verder uit.”

Gerelateerde verhalen

Hoe kunnen we helpen?

Hoe kunnen we helpen?

Klik om gemarkeerde tekst te luisteren